En blondins dagbok

Familjen får äntligen åka hem

Kategori: Molly

 
Vi var tvungen att stanna kvar några dagar på BB för observation av både mig och mitt snitt, samt Molly för gulsot (det var inte mycket, lång ifrån att behöva sola). Trodde att dagarna skulle krypa fram inne på vårat rum, men vi hade fullt upp. Fullt upp med att titta på vårt underverk, byta blöjor, mata, vila, lära oss hur vår dotter fungerar osv.
 
 På söndagen den 26/8 fick vi besök av våra vänner Anna och Mathias, de var i Gävle på besök och passade då på att hälsa på oss . Fick jättefina presenter, bl.a en tavelram, en body med tillhörande mössa "Born 2012" stog det på den samt en rosa klänning.
 
 
 
Tisdagen den 28/8 fick vi äntligen lämna BB och åka hem, hem till vårt hus och till vårt nya liv som nyss har börjat.
 
En stolt pappa Magnus ♥
 
 
Tyvärr var det någon som inte var lika glad över att vi kom hem som tre och inte två. Vår lilla katt Snuttan, som helt plötsligt kändes som om hon hade växt medans vi hade varit borta. Kanske kan det bero på att Molly är så liten. Snuttan är så van att få all uppmärksamhet, så det ska bli intressant att se hur det kommer att gå när det är någon annan som också ska ha det ;)
 
 
Senare på kvällen kom min mamma, Mollys mormor ;) och hälsade på. Med sig hade hon köpt en Italiensk planka med en massa gott på. Och som jag har längtat efter att få äta Brieost, parmaskinka mm. Nu är allt tillåtet!
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: