En blondins dagbok

Pizza och filmkväll

Kategori: Filmtips

Innan vi slutade idag så stod jag och Kristina och pratade om vad man skulle laga till middag. Hon kom på den bra ideén att vad skönt att åka på Take Off och sätta sig ner där och käka en pizza. Sagt och gjort så fick det bli så =) Helena hade varit inne och handlat hos mig tidigare följde med på Kvantum och handlade lite först. Lite gott till kvällen ;) det är ju ändå lördag. Frågade om hon och Kris ville följa med, men det passade inte den här gången. Åkte hem och hämtade Magnus sen åkte vi till Take Off och beställde in en varsin pizza. Skönt att komma bort en stund, sitta någon annan stans och äta och bli serverad.



När vi kom hem så tände Magnus en brasa. Det är ju så kallt nu och det är juni, helt otroligt. Kröp ner i soffan med en massa filtar och tittade på film.
Vi såg "The descendants" och "Safe house".



Om filmen:
Matt Kings liv passerat obemärkt för andra och för honom själv. När hans fru råkar ut för en olycka utanför Waikiki tvingas Matt omvärdera sitt liv, ta en mer aktiv roll i sina döttrars uppväxt och besluta hur han ska göra med den bit land familjen ärvt från Hawaiianska kungligheter och missionärer.

Så tyckte jag:
En mycket rörande, bra och gripande film. Bra skådespelare och bra handling,. Bjöd på en del tårar. Helt klart sevärd.

+++



Om filmen:

Tobin Frost har undvikit att åka fast i nästan ett decennium. Tidigare var han av de bästa agenterna som CIA haft, nu överför han istället tillgångar och säljer underrättelseinformation till vem som helst med pengar. Från handel med Nordkorea till stöd åt terroristceller – den skada han orsakat USA går inte att mäta. Nu är han tillbaka och han bär på en hemlighet.

Så tyckte jag:
Bästa action/thrillern som jag sett på länge. Tycker alltid Denzel Washington gör bra filmer. Spännande från början till slut, blev riktigt nervös ibland.

++++

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: