En blondins dagbok

På väg till Prag med älsklingen och svärmor

Kategori: Resor

Söndagen den 8/7-2012
 
Blev upplockade kl 03.30 i Skövde av en taxi som körde oss till Jönköping. Trött som jag avr så lyckades jag somna den sträckan. Blev avsläppt där mitt ute i ösregnet, brrr och usch vad kallt det var. Inväntade bussen som sedan skulle ta oss vidare ner till Malmö. Lyckades även att somna där, jag har ju inga som helst problem att sova i bil/buss/flyg/tåg mm.
Hann bara springa en snabbis på toa innan det var dags för nästa buss, som skulle ta oss ända ner till Prag.
 
Jag hade med mig bok, tidningar mm men de kom inte till användning. Av någon konstig anledning så lyckades jag sova nästan hela resan (kan bero på att jag är gravid och förkyld = väldigt trött).
Stannande ca var tredje timme för bla lunch/middag/fika mm.
Hade skaffat mig stödstrumpor (snyggt, not! men välbehövligt!) Även fast jag hade dessa så svällde både ben och fötter så jag knappt fick på mig skorna. Det är tur att jag har världens bästa pojkvän som hjälper mig med detta, både att sätta på och ta av stödstrumporna samt skorna. Han är bäst min Magnus! 
 
Kom fram till hotellet vid 22/23-tiden och då var det bara att checka in och krypa till sängs direkt. Problemet var att det inte fanns varken fläkt/ac/klima på rummet. Så vi möttes av en varm/kvav och tryckande hetta, och detta ska vi sova i!!! Som tur var så fanns det fönster som vi kunde öppna upp för att kunna andas över huvud taget.
 
Är mycket positivt överraskad över hur bra denna bussresa ändå gick. Kan säkert bero mycket på att jag sov nästan hela vägen. Och nackkudde var guld värt kan jag säga =)
 
Nu väntar tre dagar här nere innan det är dags att åka samma väg hem igen.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: