En blondins dagbok

En lugn söndag

Kategori: Allmänt

Söndagen den 5/8-2012
 
Idag var vi tvungen att ställa klockan då vi skulle åka hem till kusin Krille och hans familj i Färila. De ville att vi skulle komma vid 12-tiden. Sen så tar det ju ca 45 min att åka dit och jag är ju inte den piggaste och snabbaste nu för tiden ;)
 
Krille hade byggt ett uterum i anslutning till deras entré. Riktigt snyggt och bra blev det. Och vi blev jätteinspirerad och sugen att göra något liknande. Så det får nog bli nästa sommar om jag och Magnus får bestämma. Ha både loungemöbler och matsalsmöbler, för middagar samt mys/pys under sommartid.
 
 
 
 
 
Lille Jackilee hon var lika söt, charmig och lugn i vanlig ordning. Hon har inte mycket ljud för sig, lugnare barn får man nog leta efter. Kan väl hoppas att hennes (tremänning, vår lille knodd) blir lika snäll och lugn.
 
På vägen hem så svängde vi in på "Condis" i Järvsö och käkade lunch/middag. Vi tog vitlöksbröd med tzatziki och en varsin spaghetti carbonara =)
 
 
 
Resten av dagen/kvällen blev lugn, satt ute ett bra tag och bara njöt av att det var varmt och soligt. Sedan blev det mest softa i soffan innan det var sovdags. Dags för Magnus att jobba imorgon igen.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: