En blondins dagbok

Årets första kräftor

Kategori: Allmänt

Måndagen den 6/8-2012
 
Idag kommer svärmor på besök och ska stanna hos oss några dagar. Det ska bli både trevligt och mysigt, så får jag lite sällskap på dagarna också =)
Hon dök upp vid 15-tiden och då tog vi en fika ute på altanen tills Magnus kom hem. Då tog de en tur med nya bilen och passade då även på att handla.
 
Till middag så blev det äntligen kräftor, som jag har längtat efter dessa röda små skaldjur, mums! Vi hade även kycklingspett, potatissallad, laxpaj, skagenröra, bröd, ost och kex mm. Så skönt att vi hade bra väder så vi kunde sitta ute och äta, maten smakar så mycket bättre då.
 
 
Fick sedan besök av mamma och pappa som kom förbi med en blåbärspaj till efterrätt (med blåbär som pappa hade plockat).
 
Svärmor hade tagot med sig den vackra vaggan efter Magnus (som Magnus pappa Leif har byggt/snickrat för ca 30 år sedan). Den var träfärgad förr, men nu hade svärmor och svärfar fixat till den och målat den vit (vilket passar oss bättre). Och den är så fin, känns så roligt att vårat ♥ ska ligga där, i samma vagga där hennes/hans pappa låg som bebis. Vi fick även sängkläder i beigt med vita stjärnor, täcke och kudde som ska ligga i vaggan, kläder från Polarn & Pyret samt en fin sak att hänga i vagnen med spöket Laban motiv. Rena rama julafton blev det =)
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: