En blondins dagbok

Babysång

Kategori: Livet som mamma

November
 
Måndag 12-11-12
Idag hade jag tänkt att börja kampen med min viktnedgång efter graviditeten mm. Jag och min vän Helena hade gjort oss i ordning och var taggade till tusen att idag få börja träna. Men det fick jag inte, blev nekad att träna för att jag hade Molly med mig. En bebis på knappt 3 mån som ändå bara sover, vad spelar det för roll?! Hon skulle inte störa och skulle hon börja skrika så skulle jag så klart gå ut.
 
Anledning var egentligen löjlig, de var rädda att föräldrar med större barn skulle komma dit och att det skulle bli en massa spring. Men de föräldrarna lär väl vara så smarta att förstå att det aldrig skulle funka. Men en liten sovande bebis. Vad är problemet? Detta retar mig, hur ska jag nu kunna träna? Jag vill inte gå och träna 1-1½ tim när Magnus kommer hem från jobbet vid 17.30. Då vill jag vara med honom och min familj. Jag har ju hela dagarna ledig att träna och göra annat på. De har ju cirkelgympa för pensionärer, så då kan det väl sätta av 1 tim per dag då vi nyblivna mammor kan få träna. Vill inte åka till Bollnäs och träna när vi har ett gym här i närheten. Då blir det helt plötsligt ett projekt, ett jobbigt sådant plus att det tar ännu mera tid av mitt liv. Detta är inte över ännu, detta kommer jag att gå vidare med!
 
Jag och mitt underbara ♥
 
 
Tisdag 12-11-13
Idag ska vi ha träff med Bvc-gruppen uppe på "Stor och liten". Men vilken tid! Klockan 10.00! Hur många mammor och bebisar är klara vid den tiden? Inte vi i allafall, men det ska bli ändring på den saken. Speciellt de dagarna då vi ska iväg på sånt här.
Det var jag och 2 mammor till som dök upp....det kunde väl ha kommit flera tycker jag. De började med att visa oss runt, sedan så hade vi en stund då vi sjöng och spelade instrument. Och det verkade Molly gilla, hon sken upp som en sol och bara myste. Hon satt/låg i min famn och skrattade, flinade och myste. Så detta kommer vi att gå på fler gånger =) Avslutade med en fikastund och lite tjatter.
 
På väg på babysång i kylan
 
 
 
 
Onsdag 12-11-14
Då var det radan dags igen för babysång. Upp och hoppa kl 07.30 för att hinna göra oss i ordning samt promenera upp till sången. Idag var det babysång för barn mellan 0-3 år. Lite skillnad måste jag säga, det blev mycket mer livat, stökigt och bråkigt. Och lilla Molly hade svårt att njuta av sången/leken. Så jag tror att vi ska börja gå i Bollnäs i stället, där är det 0-1 år och det passar nog oss bättre. Molly var den som var yngst idag, de andra kröp, gick, sprang osv. Blev matade med mat, åt själv mm. Känner mig lite besviken.....
 
 
Fredag 12-11-16
Idag fyller mitt kusinbarn Jackilee 1 år, grattis gumman!
Pappa kom och hämtade mig och Molly strax innan 12 för att köra oss in till stan. För kl 12 så hade jag bokat in lunch och fika med min vän Lotta. Det fick bli Krokanen idag.
Alltid när vi ses så rinner tiden iväg och vips så var klockan 15.00 och det var dags att åka hem. Alltid lika trevligt och roligt att träffa Lotta, vi har alltid så mycket att prata om.
Jag mötte upp mamma på stan så tog vi sällskap hem till dem. Blev sedan upphämtad av Magnus när han hade slutat jobba.
 
 
Lördag 12-11-17
Idag ska vi hem till Jackilee och fira att hon fyllde 1 år igår. Klockan 12 i Färila var vi bjudna på fika.
Vi passade även på att gratulera Thom som blev 4 år för några veckor/mån sedan. Då kunde vi ju tyvärr inte komma.
Jennifer hade bakat en massa gott som vi smaskade i oss =)
Det fick bli thaimat för oss till middag, ingen av oss hade någon större lust att laga mat. Sen bänkade vi oss framför tv´n i gillestugan och tände en brasa och en massa ljus. Hade myslördag med andra ord.
 
Söndagen 12-11-18
Idag fyller bästa svärmor år, grattis till henne! Tyvärr så kan vi inte vara med och fira henne idag.
Min kusin Bella fyller år imorgon men ska ha kalas på badhuset idag. Så vi tänkte åka dit och fika och ge henne en present då vi inte kan komma imorgon.
 
Måndag 12-11-19
Grattis kusin Bella på 13 års dagen "Tonåring"!
Min mamma har namnsdag idag också, det är Elisabet och det heter mammsen i andra namn.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: