En blondins dagbok

Grillnatta i stan

Kategori: Festligheter

Måndagen den 30/7-2012
 
Idag har jag inte haft ork till någonting, har mest legat i sängen och läst och vilat.
Men till kvällen är det dags att samla energi, för ikväll är det grillnatta i stan. Det grillas, musik på torget (Amanda Fondell), massa bra erbjudanden i alla butiker, marknadsstånd, tivoli mm.
Jag har inte varit på detta på över 10 år, så det ska bli riktigt roligt att gå dit ikväll.
 
Ställde bilen hos mamma o pappa som bor i stan sen gick vi ner. Efter vägen mötte vi en massa folk som vi kände som vi stannade och pratade med, mycket trevligt.
På Villa Vanilj hade de 50% så där fyndade Magnus en snygg tröja till i höst.
På Lindex var det 25% på ett helt köp så där fick det bli lite smått och gott till ♥
Bl.a. detta:
 
 
 
På Åhléns hade de 15% på all skönhet så då passade jag på att göra lite fynd. Hade bl.a. lagt undan en hel del när jag jobbade sist.
 
Bodylotion och deo från Biotherm "Eau d´energie" som luktar så fantastiskt gott!
 
 
Ska prova shampoo och balsam från Toni&Guy
 
 
Deo från Björn Borg
 
 
Underbara ansikts fuktkrämen från Lancome "hydra zen"
 
 
När vi handlade för över 200:- fick vi varsin grillbiljett. Så då passade vi på att utnyttja dem, så det fick bli en kycklingklubba med potatissallad och sallad i ett av grillstånden. När vi hade ätit klart så visade det sig att Greta en kompis och hennes dans/sång-grupp skulle uppträda alldeles i närheten så vi ställde oss och tittade på dem. Så roligt att se, de är ju så duktiga.
 
Vi har haft en supermysig och trevlig kväll tillsammans. Synd att detta evenemang bara är en gång per år. Det är ju så roligt att se att Bollnäs lever, att det ändå bor lite folk här och vill komma ut när det för en gång skull händer något här. Mer sånt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: